Pilates Reformer uddannelse

Pilates Reformer er øvelser udført i den originale og mest kendte af Pilates maskinerne. Det er et ekstraordinært og fleksibelt stykke træningsudstyr, som adskiller sig 100% fra alt andet, som man kender indenfor motion og bevægelse.

Et unikt redskab

Reformeren giver mulighed for at træne hele kroppen fra top til tå – også arme og ben. Øvelserne spænder meget bredt og kan anvendes på ethvert niveau – lige fra genoptræning til mere kraftfuld og sportsspecifik træning. Reformeren anvendes verden over af både fysioterapeuter og topidrætsfolk. Reformeren kan noget, som intet andet redskab kan.

Reformeren er et genialt redskab til terapeutisk træning, da mobilitet, stabilitet og bevægelsessekvenser kan trænes til den mindste detalje. Dette opnås ved hjælp af det unikke kabel og glidesystem med den justerbare modstand, som Reformeren er i besiddelse af. Nogle gange bruges modstanden som en udfordring og andre gange som en støtte.

Vigtigt at uddanne dig!

Lyt med på videoklippet herunder, hvor Lotte Paarup fortæller, hvorfor det er vigtigt at tage en uddannelse. At arbejde med Reformeren er MEGET andet end et almindeligt stykke fitness/styrketrænings udstyr…. Det kræver en dybere indsigt at være i stand til at udnytte Reformeren optimalt og sikkert.

Forskellige uddannelser

Der tilbydes forskellige uddannelser indenfor Reformer Pilates. Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i mulighederne, inden du beslutter dig. Nedenfor kan du læse lidt om den uddannelse, som indehaveren af reformerpilates.dk står bag.

Det naturlige åndedræt

Lotte Paarups uddannelse adskiller sig fra andre Pilates uddannelser på forskellige områder, bl.a. ved anvendelsen af åndedrættet. Den største forskel er, at der arbejdes med det naturlige åndedræt, frem for den traditionelle Pilates vejrtrækning. Dertil kommer måden vi arbejder med bevægelse og opspænding af muskulaturen, hvor der fokuserer på bevægelsen, knoglebevægelserne og åndedrættet, da dette tilsammen guider en naturlig opspænding af den rette muskulatur, koblet til en given bevægelse/øvelse. Læs lille artikel om Pilates og det naturlige åndedræt.

Mere om Lotte Paarups uddannelse gennem Balanced Body

Uddannelsen undervises af fysioterapeuter, og Lotte Paarup står sammen med Balanced Body bag uddannelsen. Uddannelsen giver mulighed for en afsluttende international certificering, og den kan tages i 3 moduler, når det passer dig.

Du ender ud med den totale uddannelse, hvor du har et meget stort øvelses repertoire, og mulighed for at arbejde med en meget bred målgruppe. Allerede efter modul 1 er du klædt på til at gå i gang med at undervise. Og efter modul 2 og 3, vil du være i stand til at arbejde med reformeren på højt fagligt niveau.

Læs deltager feedback her

Herunder kan du også høre Lotte Paarup forklare lidt omkring, hvordan Lotte Paarups uddannelse adskiller sig fra øvrige uddannelser.

Joseph Hubertus Pilates

To breathe correctly you must completely exhale and inhale, always trying very hard to “squeeze” every atom of impure air from your lungs in much the same manner that you would wring every drop of water from a wet cloth.

Joseph Hubertus Pilates
Joseph Hubertus Pilates.

You are only as old as your spine is flexible

Joseph Hubertus Pilates.