Reformeren er kommet til Rødovre

balancepilates-hanneMasser af nye reformer træningsstudier dukker op – det er SÅ godt 🙂

Her kan du læse lidt om et Balamce Pilates i Rødovre + se lidt fotos derfra…

Balance Pilates

Balance Pilates ligger i Rødovre og tilbyder blandt andet træning på små hold i Pilates og EFFEKT. Studiet har eksisteret i 2 ½ og der lægges stor vægt på nærvær og kvalitet i undervisningen.

I oktober blev studiet udvidet med Reformer træning, da indehaver Hanne Sophie Kristensen mente at tiden var til også at tilbyde denne form for træning. Hanne har været i branchen i over 25 år og har i de seneste 10 år brugt mere og mere tid på at dygtiggøre sig indenfor Pilates og EFFEKT.
Reformeren mødte hun første gang for 8 år siden og var solgt med det samme.

 

Hanne fortæller: ”Lige siden, jeg efter flere års tilløb endelig tog springet og åbnede Balance Pilates i 2013, har jeg gerne ville have Reformertræning på programmet. Jeg har tilbudt personlig træning i Reformeren næsten fra begyndelsen, men holdtræning i Reformeren har ladet vente lidt på sig.

Det er jo en stor investering og jeg syntes ikke rigtig at jeg havde økonomi til det i starten. Men nu følte jeg at tiden var inde til at indføre holdtræning i Reformeren og da jeg fandt ud af at jeg kunne lease maskinerne gennem Den Intelligente Krop, ja så tog jeg den endelige beslutning.

Den beslutning har jeg så absolut ikke fortrudt. Reformeren er blevet taget rigtig godt imod og i takt med at kunderne bliver mere og mere fortrolige med maskinen, jo mere stiger begejstringen. Jeg er ret sikker på at jeg opretter flere hold i løbet af 2016, da jeg kan mærke at efterspørgslen stiger og det kan jeg godt forstå, for træningen er jo fantastisk på så mange måder.

Løsningen med at lease er rigtig god for mig, for det gør at jeg ikke har skulle finde den store pengepung frem, men i stedet kan betale et rimeligt beløb hver måned og på den måde betale af på maskinerne”.

Læs om leasing her

 

Hanne er EFFEKT Master instruktør og eksamineret Pilates matwork instruktør. Hun har efterfølgende også gennemgået Pilates Reformer uddannelsen hos Lotte Paarup/Den Intelligente Krop. Hanne har fulgt Lotte i mange år og har blandt andet undervist på Club La Santa og Lotte Paarups efterspurgte Pilates uger i flere år.

Klik her og se/læs mere på balancepilates.dk

Se fotos fra udpakning til brug herunder…

hanne-udpak-4 hanne-udpak-1

 

 

 

 

 

 

 

hanne-udpak-3 hanne-udpak-5

 

 

 

 

 

hanne-ref-2 hanne-ref-1

 

 

 

7 replies
 1. Sonja Kramer
  Sonja Kramer says:

  Hvor ligger det henne i Rødovre. Jeg kan simpel ikke finde nogen adresse, når jeg søger på Google og heller ikke her på siden.

  Svar
   • Marianne Due Milling
    Marianne Due Milling says:

    Hej Lotte. Jeg bor i Odense og har i mange år undervist i Pilates og nu i reformer i en kort overgang. Kan du give mig nogle bud på hvordan jeg skal få denne fantastiske træning til Odense. Jeg har brug for ideer til hvordan det kunne etableres ?. Odense er en by hvor der lige skal kikkes en ekstra gang på nye ting:) Har selv købt en reformer.
    Hilsen Marianne

    Svar
    • Lotte
     Lotte says:

     Hej Marianne
     Jeg kender SÅ godt Odense, dvs. dt er mange år siden, og meget er sket 🙂 Men jeg er opvokset der, og har startet mine mange undervisningsår der 🙂
     Er du selv interesseret i at starte noget op? eller hvad tænker du? Der er jo muligheden for at starte selv, enten på egen hånd eller som franchise gennem en allerede eksisterende kæde. Maskinerne leverer vi, og det får du ikke bedre 🙂 Hvor er du uddannet? og hvad slags træning går du efter… fitness i reformeren? mere hensynstagende? klassisk Pilates? eller noget andet? Jeg vil MEGET gerne hjælpe dig videre, for er helt enig, det mangler virkelig i Odense!

     Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *